I sager, hvor man bliver anklaget for bedrageri, underslæb eller skattesnyd, har du brug for en advokat i økonomisk kriminalitet.

Forsvarsadvokat Peter Martin Blinkenberg har tilegnet sig en særlig erfaring med sager om økonomisk kriminalitet, og behandlingen af disse sager udgør i dag et kerneområde i Peters advokatvirksomhed.

Fundamentet i Peters erfaring som advokat i økonomisk kriminalitet er oparbejdet gennem en mangeårig baggrund som anklager hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet, hvor han blandt andet var faglig chef for sektionen for børskriminalitet. Peters specialisering inden for sager om økonomisk kriminalitet er de seneste år yderligere udviklet via de mange økonomiske sager, han har ført som forsvarsadvokat.

Økonomisk kriminalitet forsvarsadvokat

Erfaring med økonomisk kriminalitet

Klassiske sager som bedrageri, underslæb, mandatsvig, skyldnersvig, skatte – og momssvig. Men også retssager om bestikkelse, hvidvaskning, pengesmugling, kopivarer, registreringsafgifter og børskriminalitet. Rådgivning for bl.a. Lånbank.

Kombinationen af erfaringerne fra sin tid som anklager hos SØK og det nuværende virke som forsvarsadvokat og advokat i økonomisk kriminalitet giver Peter en unik mulighed for at bistå og føre økonomiske sager på et højt fagligt og strategisk niveau.

I de sidste par år har Peter således ført en række markante retssager om økonomisk kriminalitet og vælges ofte som forsvarsadvokat i komplicerede og omfattende sager, hvoraf flere kendes fra medierne.

Peter Martin Barkentin

Blinkenberg Strafferetsadvokater

Frederiksgade 1, 2. sal, th. 1265 København K Tlf. 33 111 109 Fax: 33 111 139 Mobil: 42 250 250

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share This